ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Εύσημα στην Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων Παιδιού

ΑΚΕΛ: Εύσημα στην Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων Παιδιού

Η συνάντηση με την Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού δεν είναι τυχαία δήλωσε ο Άντρος Κυπριανού λέγοντας ότι το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι είναι τεράστιας σημασίας το πώς αναπτύσσονται τα παιδιά, σε επίπεδο κοινωνικής μόρφωσης και ακαδημαϊκών εμπειριών, καθώς η κοινωνία θα βασιστεί τα επόμενα χρόνια στα σημερινά παιδιά.

«Ως εκ τούτου έχει τεράστια σημασία για το ποιες συνειδήσεις θα διαμορφωθούν, πώς θα διαπαιδαγωγηθούν, πώς θα τους μεταχειριστεί η κοινωνία για να διασφαλίσουμε ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο από το σήμερα», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την ωριαία συνάντηση με την Δέσπω Μιχαηλίδου.

Ο κ. Κυπριανού εξέφρασε ικανοποίηση για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με την Επίτροπο Προστασίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, την οποία χαρακτήρισε παραγωγική.
 
Αντάλλαξαν, είπε, απόψεις γενικότερα για τα δικαιώματα των παιδιών αλλά και τις προτεραιότητες που έχει η Επίτροπος.
 
«Ο δεύτερος λόγος για τον οποίο νιώσαμε την ανάγκη να επισκεφθούμε την Επίτροπο είναι να τη συγχαρούμε για τον τρόπο που χειρίζεται τα διάφορα ζητήματα μέχρι σήμερα». Θεωρούμε, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, ότι ασχολείται με την ουσία των θεμάτων, οι παρεμβάσεις της είναι πολύ σωστές και ουσιαστικές και «χαιρόμαστε γιατί ανταποκρίνεται στα καθήκοντά της σε τόσο υψηλό βαθμό».

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top