ΤΕΛΟΣ και η 5η μέρα δουλειάς στις Πλάτρες – Ενημέρωση για την απογευματινή προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΤΕΛΟΣ και η 5η μέρα δουλειάς στις Πλάτρες – Ενημέρωση για την απογευματινή προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

“Με προπόνηση η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης (09/07), ολοκληρώθηκε η 5η ημέρα παρουσίας της ομάδας μας στις Πλάτρες.

Ασκήσεις με την μπάλα περιελάμβανε το πρόγραμμα προπόνησης για τους ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή.

Νωρίτερα το πρωί, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στο γυμναστήριο με ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει δύο προπονήσεις”.

The post ΤΕΛΟΣ και η 5η μέρα δουλειάς στις Πλάτρες – Ενημέρωση για την απογευματινή προπόνηση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE