ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Στο κελί για άλλες τέσσερις μέρες οι δύο ύποπτοι

ΦΟΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΙΩΝΗ: Στο κελί για άλλες τέσσερις μέρες οι δύο ύποπτοι

Στην ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης για άλλες τέσσερις μέρες προχώρησε το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εναντίον των δύο προσώπων που κρατούνται για την υπόθεση δολοφονίας του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, άλλως Βαλεντίνου.

Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (17/7), ενώπιον του Δικαστηρίου εκεί όπου εγκρίθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για ανανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης.

Θυμίζουμε ότι οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 8 Ιουλίου και την επομένη μέρα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη διαδικασία προφυλάκισης των υπόπτων, στις 9 Ιουλίου, η Αστυνομία επικαλέστηκε πλάνα που εξασφάλισε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης κατοικίας πλησίον της οικίας του 40χρονου, στις Βρυσούλλες.

Στο εν λόγω οπτικό υλικό φαίνονται δύο πρόσωπα, ο σωματότυπος των οποίων -σύμφωνα με την Αστυνομία- ομοιάζει με αυτών των υπόπτων. Οι δυο τους φαίνεται να αναχωρούν λίγο μετά τις 21:00 της 25ης Ιουνίου από το σπίτι του 40χρονου επιβαίνοντας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη.

Οι δύο ύποπτοι φαίνεται να επιστρέφουν πεζοί στην οικία του 40χρονου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να φορούν κράνη.

Ο φόνος διαπράχθηκε λίγο μετά τις 23:00 και σύμφωνα με μαρτυρίες μετά τους πυροβολισμούς μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού ακούστηκε να αναχωρεί από την σκηνή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top