Στη… θέση της η ιστορική φανέλα του «Μίστερ Γκολ» Γιάννου Ιωάννου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στη… θέση της η ιστορική φανέλα του «Μίστερ Γκολ» Γιάννου Ιωάννου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το Μουσείο ΑΠΟΕΛ:

“Μια από τις ιστορικές εκκρεμότητες τακτοποιήθηκε σήμερα στο Μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ! Η φανέλα του «Μίστερ Γκολ» Γιάννου Ιωάννου έλαβε την θέση της στο πάνθεον των παικταράδων που λάμπρυναν την ιστορία του Θρύλου.

Ο Γιάννος Ιωάννου σκόραρε 270 γκολ σε 504 εμφανίσεις με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Υπήρξε υπόδειγμα ήθους ποδοσφαιριστή αφού δέχθηκε μόνο 1 κίτρινη κάρτα στην 19χρονη καριέρα του.

Κατέκτησε 4 πρωταθλήματα 6 κύπελλα και 6 ασπίδες ΚΟΠ, πραγματοποιώντας και 41 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου.

Την σπάνια συλλεκτική φανέλα – την οποία φορούσε ο Γιάννος στο νικηφόρο τελικό εναντίον της Ανόρθωσης (2-0) το 1999 στο Τσιρειο Στάδιο – παρέδωσε ο Team Manager της ομάδας μας, από το 2008, Γιώργος Σαββίδης.

Παρών στο Μουσείο και ο Κώστας Στεφάνου, ο επί 30 χρόνια φροντιστής του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος παρέδωσε διάφορα συλλεκτικά αντικείμενα από τις Ευρωπαϊκές εξορμήσεις του Θρύλου.

Το Μουσείο Ιστορίας ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τους Γ. Ιωάννου, Γ. Σαββίδη και Κ. Στεφάνου, τρεις πυλώνες της γαλαζοκίτρινης ιστορίας, για την πολυετή συνολική τους προσφορά”.

The post Στη… θέση της η ιστορική φανέλα του «Μίστερ Γκολ» Γιάννου Ιωάννου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Βουλή: Μερικώς αποδεκτή η αναπομπή για πολλαπλές συντάξεις με τροποποιημένο κείμενο

Η Ολομέλεια της Βουλής, σε έκτακτη συνεδρία της την Τρίτη, έκανε μερικώς αποδεκτή, την αναπομπή των νομοθεσιών για τις πολλαπλές συντάξεις από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ύστερα από κάποιες τροποποιήσεις επί των κειμένων.