LIFESTYLE

Τα πάνω κάτω στον Alpha: Η Αγαπητού στην πρωινή ζώνη, το νέο πρόσωπο στην μεσημβρινή και το μέλλον Κωνσταντίνου – Στυλιανού

Τα πάνω κάτω στον Alpha: Η Αγαπητού στην πρωινή ζώνη, το νέο πρόσωπο στην μεσημβρινή και το μέλλον Κωνσταντίνου – Στυλιανού

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στο ενημερωτικό πρόγραμμα του Alpha Κύπρου με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Κάτια Σάββα γνωστή στους δημοσιογραφικούς κύκλους για την εγκυρότητα της στο κοινοβουλευτικό και ελεύθερο ρεπορτάζ, καθώς έχει κερδίσει και δυο φορές διαγωνισμό του ΚΥΠΕ (Κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων), αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής «Alpha Ενημέρωση». 

Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στην πρωινή ζώνη καθώς η Κατερίνα Αγαπητού επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια σε μια ζώνη που ο κόσμος την συνήθισε και την αγάπησε και αναλαμβάνει το τιμόνι της εκπομπής «Αlpha Καλημέρα».

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου ο δημοσιογράφος θα επικεντρωθεί στην επιτυχημένη εκπομπή «24 ώρες» που τον παρακολουθούμε να παρουσιάζει ανθρώπινες ιστορίες τα τελευταία 2 χρόνια, καθώς η εκπομπή έχει πάρει εισιτήριο και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τέλος η Στέλλα Στυλιανού κάνει στροφή στην διαδικτυακή ενημέρωση.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ALPHA ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ!

Κάτια Σάββα και Κατερίνα Αγαπητού τα νέα πρόσωπα του ALPHA

Εν μέσω συνεχών και σημαντικών ειδησεογραφικών εξελίξεων, τόσο σε ότι αφορά τη μετά Κορονοϊού εποχή, όσο και το Κυπριακό και τις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές, ο ALPHA Κύπρου με την έναρξη της νέας σεζόν, ενισχύει την ειδησεογραφική του ομάδα εντάσσοντας στο δυναμικό του Τμήματος Ενημέρωσης την έμπειρη δημοσιογράφο Κάτια Σάββα η οποία αναλαμβάνει την εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Με τεράστια εμπειρία στην ενημέρωση και τον καθημερινό Τύπο, η Κάτια Σάββα αποτελεί κορυφαία επιλογή για ποιοτική ενημέρωση. Η ανανεωμένη εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ φιλοδοξεί να καθορίσει την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας με άμεση και έγκυρη ενημέρωση, με συζητήσεις στο στούντιο, απευθείας συνδέσεις μεταφέροντας τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα που αφορούν τον πολίτη.

Την ίδια ώρα η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Κατερίνα Αγαπητού αναλαμβάνει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή ALPHA ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Με το δικό της προσωπικό δημοσιογραφικό στιλ, η Κατερίνα θα επιδιώξει να προσεγγίσει την πρωινή ενημέρωση με ευρεία θεματολογία από πολιτική, οικονομία μέχρι πολιτισμό και πολλές live συνδέσεις από κάθε γωνιά της Κύπρου.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, για τη νέα σεζόν, εστιάζει ακόμη περισσότερο στην εκπομπή – ντοκιμαντέρ «24 ΩΡΕΣ», μια εκπομπή που έχει συγκινήσει και καθηλώσει μέσα από την θεματολογία της αλλά και την προσέγγιση πολλών ευαίσθητων κοινωνικών θεμάτων. Παράλληλα επιστρέφει στην Αρχισυνταξία του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ALPHA NEWS.

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια Στέλλα Στυλιανού κάνει στροφή στην διαδικτυακή ενημέρωση και αναλαμβάνει ρόλο Branded Content Executive στο Hello.cy με σκοπό την ποιοτική ενίσχυση.οτική ενίσχυση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top