Στην Κύπρο ο Υπ. Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας

Στην Κύπρο ο Υπ. Εθνικής Αμυνας της Ελλάδας

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 20 Ιουλίου ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος μετά από πρόσκληση του Κύπριου ομολόγου του Χαράλαμπου Πετρίδη.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα έχει επαφές και κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του, ενώ θα μεταβεί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και θα παραστεί στο μνημόσυνο πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή στον ιερό ναό Παναγίας Φανερωμένης.
 
Τον υπουργό Εθνικής Αμυνας θα συνοδεύει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE