Ακαδημία Ομόνοιας: Βάζουν μπρος οι ομάδες U13 και U14

Ακαδημία Ομόνοιας: Βάζουν μπρος οι ομάδες U13 και U14

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

“Αρχίζουν σήμερα (21/07) οι προπονήσεις για τις ομάδες U13 και U14 της Ακαδημίας μας. Την ευθύνη της U13 θα έχει ο Μάκης Λοΐζου και της U14 ο Μάριος Νικολάου (την περσινή σεζόν βρισκόταν στην U15).

Οι προπονήσεις θα είναι απογευματινές και θα πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο της Αναγέννησης Λυθροδόντα.

Εντός του πρώτου 10ήμερου του Αυγούστου θα διεξαχθούν και φιλικά παιχνίδια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Τα ρόστερ των Επίλεκτων ομάδων μας έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από δοκιμαστικά και θα βρίσκονται υπό το μικροσκόπιο των προπονητών της κάθε ηλικιακής κατηγορίας”.

The post Ακαδημία Ομόνοιας: Βάζουν μπρος οι ομάδες U13 και U14 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE