ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπεται ενίσχυση στο κέντρο, επαφές με παίκτες για τον Κατάλογο Β΄ – Ενημέρωση για τους τραυματίες

Έπεται ενίσχυση στο κέντρο, επαφές με παίκτες για τον Κατάλογο Β΄ – Ενημέρωση για τους τραυματίες

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού, για τον προγραμματισμό, αλλά και για το “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τον προγραμματισμό: «Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα, εξετάζουμε κι άλλες περιπτώσεις παικτών του καταλόγου Β’. Είμαστε σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες, όμως δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποια συμφωνία, για να μπορούμε να την ανακοινώσουμε».

Για τους παίκτες που δεν έπαιξαν στο φιλικό με αντίπαλο τον Απόλλωνα: «Ο Αρτυματάς ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ ο Μιχάλης Ιωάννου είχε ένα στραμπούληγμα. Ο Βγκορτς έχει ένα μικροπρόβλημα, όμως δεν είναι κάτι σοβαρό και ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Ελουντού δεν αγωνίστηκε για να προφυλαχθεί».

Για το αν θα παραμείνει στην κατηγορία 3 της UEFA το «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Αναμένουμε ένα κλιμάκιο της UEFA για να έρθει να δει τις αλλαγές που έγιναν στο γήπεδο μας. Τα έργα έχουν γίνει και έχουν σταλεί και φωτογραφίες».

The post Έπεται ενίσχυση στο κέντρο, επαφές με παίκτες για τον Κατάλογο Β΄ – Ενημέρωση για τους τραυματίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Μεταναστευτικό: Τι συμφώνησαν στην Υπουργική Σύνοδο - Το ζήτημα της Συρίας

Κοινή δήλωση εξέδωσαν οι χώρες που συμμετείχαν σήμερα στην Υπουργική Σύνοδο για το μεταναστευτικό και το ζήτημα της Συρίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top