ΕΛΛΑΔΑ

32 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Άλλοι τρεις νεκροί

32 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα- Άλλοι τρεις νεκροί

Την ταυτοποίηση 32 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εννέα εκ των οποίων εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας την Τετάρτη 22/7.


Το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν τρεις νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στη χώρα, με το συνολικό αριθμό των θανόντων από την αρχή της επιδημίας να φτάνει τους 200.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 4.077, εκ των οποίων το 54,5% αφορά άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 1.128 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 2.066 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 10 πολίτες, με διάμεση ηλικία  τα 58 έτη. 124 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top