ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κκαράς: «Θέλουμε ακόμα 4 με 5 ποδοσφαιριστές»

Κκαράς: «Θέλουμε ακόμα 4 με 5 ποδοσφαιριστές»

O Μάριος Κκαράς, προπονητής της ΕΝΠ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm 104.0, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επόμενες προσθήκες της ομάδας.

Αναλυτικά: 

Αρχικά: «Καταρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Άρη και στους οικείους της ομάδας για τον χαμό του προέδρου. Η ζωή συνεχίζεται. Εμείς εδώ και έναν μήνα στρωθήκαμε στην δουλειά και προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε πριν την διακοπή»

Είναι δύσκολο το καλοκαίρι και οικονομικά και λόγω κορωνοϊού: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πανδημία. Αν και κατασταλάξαμε σε κάποιους ποδοσφαιριστές είναι δύσκολη κάθοδος τους και μετά να μπουν σε καραντίνα. Είναι δύσκολο το καλοκαίρι στο κομμάτι του προγραμματισμού και της προετοιμασίας αλλά ευελπιστούμε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι».

Για την προετοιμασία: «Έχουμε τρεις ποδοσφαιριστές που είναι στην Κύπρο αλλά ακόμα δεν ενσωματώθηκαν με την ομάδα. Ο Φελίπε βρέθηκε θετικός. Ο Μπελόνε θα αρχίσει σήμερα με την ομάδα, ενώ ο Μαρκόφσκι είναι σε αυτοπεριορισμό μέχρι να περάσουν οι μέρες που χρειάζονται. Σήμερα φτάνει και ο Ντένις. Δεν τους έχουμε στην προπόνηση και είναι νέοι ποδοσφαιριστές που χρειάζεται να είναι στην ομάδα. Προσπαθούμε με αυτούς που έχουμε να δουλέψουμε αλλά σίγουρα τους θέλουμε όλους. Θέλουμε ακόμα 4-5 παίκτες με τους οποίους θα αποκτηθούμε».

Σε ποιες θέσεις θα ενισχυθείτε; «Θέλουμε τερματοφύλακα και στην μεσαία γραμμή και έναν επιθετικό»

Για τον «χωρίζουν» με Κλέιμαν: «Τα χειρίζεται η διοίκηση αυτά. Είναι θέμα διοίκησης για το πώς θα προχωρήσουμε με τον Κλέιμαν. Υπήρξε μια διαφορά και το χειρίζεται ο πρόεδρος».

Για τις επόμενες προσθήκες: «Έγιναν κρούσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Πάντα υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές».

Αν είναι από το εξωτερικό: «Ναι είναι όλοι από το εξωτερικό».

Θα φτιάξετε μια ομάδα η οποία δεν θα αγχώσει τον κόσμο σας για την παραμονή; «Στόχος να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε και πιστεύουμε ότι δεν θα βλέπουμε πίσω μας αλλά μπροστά».

The post Κκαράς: «Θέλουμε ακόμα 4 με 5 ποδοσφαιριστές» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top