ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσάβι – Τι λέει ο ίδιος

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσάβι – Τι λέει ο ίδιος

Ο Τσάβι γνωστοποίησε πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό σε τεστ στο οποίου υποβλήθηκε και προς το παρόν αφήνει τους συνεργάτες του να συνεχίσουν τη δουλειά του στην Αλ Σάαντ!

Ο θρύλος της Μπαρτσελόνα μπαίνει σε καραντίνα όπως ορίζει το πρωτόκολλο υγείας και θ’ απομονωθεί προκειμένου να μην διασπείρει τον Covid-19.

«Πριν από λίγες μέρς και ακολουθώντας τις οδηγίες, διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό. Ευτυχώς αισθάνομαι καλά αλλά πρέπει να μπω σε καραντίνα μέχρι να μου δώσουν το “ok” οι γιατροί για να μπορέσω να επιστρέψω στην ρουτίνα μου και τη δουλειά μου. Μέχρι τότε ο Ντέιβιντ Πρατς θα προπονεί την ομάδα εκ μέρους μου, από το τεχνικό επιτελείο. Να προσέχετε και τα λέμε σύντομα στο γήπεδο» ανέφερε ο Τσάβι.

Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσάβι – Τι λέει ο ίδιος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top