ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

«Εκτός αποστολής για τον σημερινό φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ έμειναν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Νίκολας Ντιγκινί του οποίου η γυναίκα γέννησε και εκτάκτως αναχώρησε για την Γερμανία.

Ο Δημήτρης Ηροδότου ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση της Παρασκευής (24/07). Ο ποδοσφαιριστής θα μείνει εκτός δράσης για 7 περίπου μήνες.

Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμειναν οι Τζιόρτζε Ντένιτς, Εμίλιο Νσούε, Ανδρέας Χαραλάμπους και Παντελής Μιχαήλ.

Επίσης εκτός έμεινε και ο Χαράλαμπος Κυριάκου ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης το οποίο ακολουθεί, ενώ προληπτικά εκτός έμεινε και Εκτορ Γιούστε».

The post ΑΤΥΧΟΣ – Σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα – Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.