Έκλεισε τα αυτιά του στις… «σειρήνες» ο Τάμαρι – Ποστάρισμα με ΝΟΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έκλεισε τα αυτιά του στις… «σειρήνες» ο Τάμαρι – Ποστάρισμα με ΝΟΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι… αφησε στην άκρη τη μεταγραφολογία, έκλεισε τα αυτιά τους στις “σειρήνες” του Ολυμπιακού και έδειξε μέρος της μεγάλης του κλάσης στο αποψινό φιλικό του ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τον Ερμή, στο οποίο αγωνίστηκε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 73΄, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιορδανός άσος έκανε το πιο κάτω ποστάρισμα στο Instagram, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια:

 

View this post on Instagram

 

Let’s go 😉

A post shared by Mousa Tamari (@mousa_tamari_13) on

The post Έκλεισε τα αυτιά του στις… «σειρήνες» ο Τάμαρι – Ποστάρισμα με ΝΟΗΜΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.