Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Σ.Α. η ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Σ.Α. η ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ υιοθέτησε ομόφωνα του ψήφισμα 2537, με το οποίο ανανεώνεται ομόφωνα για ακόμη έξι μήνες, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021, η θητεία της ΟΥΝΦΙΚΥΠ. Δεν υπήρξαν τοποθετήσεις των μελών του Συμβουλίου.

Ήταν η δεύτερη συνεδρίαση του Σ.Α. που έγινε με φυσική παρουσία των μελών του, αντί για βιντεο-τηλεδιάσκεψη που είχε καθιερωθεί στη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19 ωστόσο αντί της γνωστής αίθουσας συνεδριάσεών του, έλαβε χώρα στην αίθουσα του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου (ECOSOC).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.