ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Υποψηφιότητα για τις παράνομες προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε ο Σερντάρ Ντενκτάς

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Υποψηφιότητα για τις παράνομες προεδρικές εκλογές ανακοίνωσε ο Σερντάρ Ντενκτάς

Την «υποψηφιότητα» του για τις «προεδρικές εκλογές», που θα διεξαχθούν στις 11 Οκτωβρίου 2020, εξήγγειλε σήμερα στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης ο τέως ηγέτης του τ/κ Δημοκρατικού Κόμματος και «βουλευτής», Σερντάρ Ντενκτάς.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ο κ. Ντενκτάς είπε: "Ενώ τον Ιανουάριο ανακοίνωσα ότι δεν με ενδιαφέρει να θέσω «υποψηφιότητα» εντούτοις βλέποντας ποιοι εξέφρασαν ενδιαφέρον, άτομα που δεν τους ενδιαφέρει το μέλλον της "ΤΔΒΚ" (του ψευδοκράτους), δεν ακολουθούν την πολιτική (του ψευδοκράτους), για τους λόγους αυτούς και για το γεγονός ότι στις προεδρικές εκλογές ο κάθε υποψήφιος εκφράζει τις δικές του πολιτικές απόψεις αποφάσισα ότι θα θέσω υποψηφιότητα για τις εκλογές της 11ης Οκτωβρίου» .

Σημείωσε ακόμα ότι η «υποψηφιότητα» του δεν έχει καμία σχέση με τις φήμες και τα σενάρια που αφορούν στην «κυβέρνηση» Κόμματος Εθνικής Ενότητας- Δημοκρατικό Κόμμα – Κόμμα Αναγέννησης.
 
Σε ερώτηση αν θεωρεί ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθούν οι «εκλογές» εν μέσω πανδημίας ο κ. Ντενκτάς είπε ότι αυτές οι «εκλογές» πραγματοποιούνται σε πολύ διαφορετικό κλίμα από οποιασδήποτε άλλες εκλογικές διαδικασίες και αναφερόμενος στην «προεκλογική εκστρατεία» είπε ότι ελπίζει πως θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες για σωστή εφαρμογή των μέτρων για τη μη μετάδοση του ιού.
 
Απαντώντας σε ερώτηση αν αναμένει ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, στο οποίο υπήρξε ηγέτης του θα τον στηρίξει, ο Σερντάρ Ντενκτάς είπε αφιέρωσε 28 χρόνια στο ΔΚ από τα οποία τα 21 υπηρέτησε ως ηγέτης του σημειώνοντας ότι αν τα όργανα του κόμματος αποφασίσουν να στηρίξουν άλλο «υποψήφιο» τότε θα σεβαστεί την απόφαση εκφράζοντας την πεποίθηση ότι και άλλα κόμματα θα τον στηρίξουν.
 
«Περιμένω τη στήριξη του Δημοκρατικού Κόμματος αλλά αν τα  όργανα του αποφασίσουν διαφορετικά θα σεβαστώ την απόφαση» είπε.
 
Η διάσκεψη Τύπου έγινε σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, στην παρουσία και της γυναίκας του Σερντάρ Ντενκτάς,  Μουγκέ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top