ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλ ΑΠΟΕΛίστικο ποστ Μπεν Σαχάρ με… Πρόδρομο και όχι μόνο – Οι άνθρωποι πίσω από την μεταγραφή του

Φουλ ΑΠΟΕΛίστικο ποστ Μπεν Σαχάρ με… Πρόδρομο και όχι μόνο – Οι άνθρωποι πίσω από την μεταγραφή του

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ με ανάρτηση του ευχαριστεί όλους όσους έκαναν εφικτή την μεταγραφή του στους γαλαζοκίτρινους και στέλνει μήνυμα… τίτλου στους ΑΠΟΕΛίστες.

Η ανάρτηση του:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, τον προπονητή και την διοίκηση που με επέλεξαν να είμαι μέλος αυτού του μεγάλο συλλόγου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ατζέντηδες, Ρόνεν Κατζάβ, Αιντάν, Άνταμ και Ρόι που το έκαναν εφικτό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φορήσω την φανέλα του μεγαλύτερου και πιο επιτυχημένου σωματείου στην χώρα. Έρχομαι στην Κύπρο με μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσω τίτλους και να κάνω νέους φίλους. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ξέρω ότι ο ΑΠΟΕΛ, όπως κάθε χρόνο, έχει στόχο να κερδίσει το πρωτάθλημα. Θέλω να είμαι μέρος αυτού του ταξιδιού και ανυπομονώ να γνωρίσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, θα σας δω στο γήπεδο. Μόνο ΑΠΟΕΛ!

 

View this post on Instagram

 

‎‏I would like to thank the APOEL president , the coach and the administration who chose me to be a part of this great football club. A big thanks also to my agents Ronen Katzav, Idan, Adam and Roei for making it happen. It’s a huge honor for me to wear the shirt of the biggest and most successful team in the country and to preserve its reputation. I came to Cyprus with great motivation to achieve titles and to improve with my new friends. I promise to do my best for the club. I know that APOEL, like every year, have their sights at winning the championship. I want to be a part of this journey and can’t wait to meet the APOEL fans. Thank you for your warm welcome, we will be seeing you at the stadium.mono apoel 💪🙌🏻

A post shared by bensahar14 (@bensahar14) on

The post Φουλ ΑΠΟΕΛίστικο ποστ Μπεν Σαχάρ με… Πρόδρομο και όχι μόνο – Οι άνθρωποι πίσω από την μεταγραφή του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top