ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνουν λόγο για «ΜΠΑΜ» με Κριστάνο: «Το σκέφτεται εδώ και μήνες»!

Κάνουν λόγο για «ΜΠΑΜ» με Κριστάνο: «Το σκέφτεται εδώ και μήνες»!

 

Η PSG δεν έχει κανένα πρόβλημα να αποκτήσει υπερπαίκτες στην επίθεση και αυτό αποδεικνύεται με ό,τι έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια με την παρουσία των Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Μπαπέ, Νεϊμάρ στο Parc des Princes. Σύμφωνα με το France Football δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκεί να δούμε το επόμενο διάστημα και τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του παιχνιδιού, Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του γνωστού γαλλικού περιοδικού, ο Πορτογάλος είναι διατεθειμένος να αλλάξει και πάλι φανέλα και αυτό είναι κάτι το οποίο σκέφτεται εδώ και μήνες, καθώς είναι σαφώς μια δύσκολη απόφαση.

Δεν είναι μυστικό ότι ο CR7 πάντα αναζητά νέες προκλήσεις και στόχους στην εκπληκτική καριέρα του και στο France Football αναφέρεται πως «δεν είναι δυσαρεστημένος, όμως ούτε και ικανοποιημένος» με όσα κάνει στην Μεγάλη Κυρία. Μπορεί η Παρί τη δεδομένη στιγμή να μην έχει κάνει ξεκάθαρο ότι επιθυμεί την απόκτηση του Ρονάλντο, όμως το club της πρωτεύουσας έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι αν αποφασίσει να κάνει το «μπαμ», θα το κάνει.

Πηγή: Sdna.gr

The post Κάνουν λόγο για «ΜΠΑΜ» με Κριστάνο: «Το σκέφτεται εδώ και μήνες»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top