ΠΑΡΑ-THEMA

ΚΥΠΡΟΣ: Πολίτης παρουσιάζει φωτογραφία Δημάρχου σε φούρνο για μη χρήση μάσκας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Πολίτης παρουσιάζει φωτογραφία Δημάρχου σε φούρνο για μη χρήση μάσκας  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε καταγγελία κατά Δημάρχου προχώρησε πολίτης στα κοινωνικά δίκτυα, την Πέμπτη (06/08), αφού όπως αναφέρει, ο εν λόγω αξιωματούχος εισήλθε σε γνωστό φούρνο του Δήμου χωρίς μάσκα.

Η εν λόγω πολίτης δημοσιοποιεί φωτογραφία που παρουσιάζει κάποιο πρόσωπο στο ταμείο χωρίς να φορεί μάσκα. Υποστηρίζει πως πρόκειται για τον Δήμαρχο, ο οποίος βάσει των ισχυρισμών που προβάλλει εισήλθε στον φούρνο ρωτώντας αν υπάρχουν μάσκες. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση, μπήκε κανονικά στον χώρο και εξυπηρετήθηκε, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται σύμφωνα με διάταγμα του Υπουργείου Υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ-ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Η δικαιολογία του Δημάρχου Αραδίππου για την παρουσία του στην εκκλησία- Εκτελούσε χρέη κάμεραμαν

Αυτούσια η ανάρτηση: "Πάω σε γνωστό φούρνο (8:10 μμ). Όλοι με μάσκες και σε απόσταση. Μπαίνει ο γνωστός και διάσημος από την καραντίνα δήμαρχος του δήμου, ρωτώντας «έχετε μάσκες;», οι πωλήτριες γνέφουν πως δεν υπάρχουν. Ο ίδιος συνεχίζει μπαίνει μέσα παίρνει αυτό που θέλει, πάει στο ταμείο, πληρώνει και φεύγει «κύριος».

Τελικά κάποιοι δεν μαθαίνουν με τίποτα. Το θράσος τους ξεφεύγει και νιώθουν παντοδύναμοι. Προφανώς και εμάς μας ενοχλεί να φοράμε παντού μάσκες άλλα κατανοούμε την κατάσταση και προστατεύουμε εμάς και τους γύρω μας. Εσείς κύριε δήμαρχε;».

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Δήμαρχο και τον κάλεσε να τοποθετηθεί σχετικά, ωστόσο ο τελευταίος δεν θέλησε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top