ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο καφές ΡΟΚΚΑ ‘’έπιασε δουλειά’’ στα εργοτάξια

Ο καφές ΡΟΚΚΑ ‘’έπιασε δουλειά’’ στα εργοτάξια

Χάρισε απολαυστική γεύση δροσιάς σε εργαζόμενους στα εργοταξία σε Λεμεσό και Πάφο!

Σε μια από τις πιο ζέστες μέρες του Καλοκαιριού, η ομάδα της Λαϊκό Κόσμος και του έτοιμου παγωμένου καφέ ΡΟΚΚΑ ‘’έπιασαν δουλειά’’ σε 3 μεγάλα εργοτάξια του Ομίλου Pafilia σε Λεμεσό και Πάφο.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν τα εργοτάξια και βρέθηκαν δίπλα σε δεκάδες εργάτες χαρίζοντας τους ένα απολαυστικό και συνάμα δροσιστικό διάλειμμα… 6 μοναδικών γεύσεων καφέ ΡΟΚΚΑ!

Όλοι οι εργαζόμενοι υποδεχτήκαν με ιδιαίτερη έκπληξη και χαρά την ομάδα του ΡΟΚΚΑ, κάνοντας διάλειμμα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους παγωμένο καφέ και να πάρουν μια δόση δροσιάς, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι θερμοκρασίες ήταν στο κόκκινο.

Ο αγνός, έτοιμος παγωμένος καφές ΡΟΚΚΑ ξέρει να ανταποδίδει την αγάπη και τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου. Η εταιρεία Λαϊκό Κόσμος προγραμματίζει και άλλες παρόμοιες πρωτότυπες ενέργειες. Ας μην ξεχνάμε ότι ο καφές ΡΟΚΚΑ αποτελεί την αγαπημένη σου επιλογή καφέ και σου δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσεις και να ζήσεις μαζί του μία αξέχαστη εμπειρία περιπέτειας…

Όλη η ομάδα που ανέλαβε τη δωρεάν διανομή καφέ ΡΟΚΚΑ, τηρούσε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, φορώντας προστατευτική μάσκα και γάντια.

Για περισσότερες αPOKKAλύψεις, μπορείτε να ακολουθήσετε τον πιο αυθεντικό καφέ Pokka στις επίσημες σελίδες του στα Social Media, Pokka Cyprus (Facebook)
και @Pokka Cyprus (Instagram).

Pokka! LIVE the coffee experience!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top