Ζήτησε ΧΡΟΝΟ ο Ζαχίντ – «Δεν είμαστε ακόμη στο 100% της φυσικής μας κατάστασης, αλλά…»

Ζήτησε ΧΡΟΝΟ ο Ζαχίντ – «Δεν είμαστε ακόμη στο 100% της φυσικής μας κατάστασης, αλλά…»

Δείτε τι δήλωσε στην Cablenet μετά το τέλος του φιλικού αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, ο ποδοσφαιριστής των “γαλαζοκιτρίνων”, Γκαγιάς Ζαχίντ:

“Νομίζω ότι ελέγξαμε καλά το παιχνίδι και το κερδίσαμε. Είναι ένα φιλικό ματς και δεν είναι όλα τέλεια. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα με δυνατές προπονήσεις.

Δεν είμαστε ακόμη στο 100% της φυσικής μας κατάστασης, αλλά προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσπαθούμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Είναι καλό που βελτιωνόμαστε και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια. Ελπίζω όταν ξεκινήσει σεζόν, να είμαστε έτοιμοι και από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά χρειάζομαι χρόνο για να είμαι κι εγώ έτοιμος. Ήδη όμως νιώθω καλύτερα”.

The post Ζήτησε ΧΡΟΝΟ ο Ζαχίντ – «Δεν είμαστε ακόμη στο 100% της φυσικής μας κατάστασης, αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

«Καρφιά» Αναστασιάδη προς ΔΗΣΥ: «Δυστυχώς έχουμε παρεκκλίνει από την ορθή πορεία» - Ετοιμάζει παρέμβαση

Με ηχηρή παρέμβαση και ξεκάθαρα μηνύματα προς την ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, εμφανίστηκε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά την παρουσίαση του έργου του ευρωβουλευτή της παράταξης Λουκά Φουρλά.

BEST OF TOTHEMAONLINE