Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο – Συγκινημένη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο

Η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε βίντεο μέσα από το νοσοκομείο – Συγκινημένη ευχαρίστησε όλο τον κόσμο

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνάει η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς  υποβλήθηκε σε πεντάωρο χειρουργείο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό της στην Κύθνο.

Σήμερα, μέσα από το νοσοκομείο, η Έρρικα Πρεζεράκου ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του.

«Χθες είχα ένα ατύχημα… Ευχαριστώ πολύ το Εθνικό Σύστημα Υγείας γιατί κατάφερα να έρθω πάρα πολύ γρήγορα από την Κύθνο. Είχα ένα πεντάωρο χειρουργείο, με τον γιατρό μου, τον κύριο Σπυρίδωνος που πραγματικά έκανε ότι καλύτερο μπορούσε. Εσείς με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ με τα μηνύματά σας, με την υποστήριξή σας πραγματικά νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που σας έχω στη ζωή μου», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE