ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία για σύλληψη Γ.Σ. - ‘Λοχίας της Αστυνομίας κτύπησε την 36χρονη σύζυγό του και τον 13χρονο γιο της’

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταγγελία για σύλληψη Γ.Σ. - ‘Λοχίας της Αστυνομίας κτύπησε την 36χρονη σύζυγό του και τον 13χρονο γιο της’

Σοβαρή καταγγελία έκανε ο δικηγόρος του 40χρονου Σ.Γ., ο οποίος καταζητείτο για τουλάχιστον δυο μήνες σε σχέση με υποθέσεις διαρρήξεων και συνελήφθη τη Δευτέρα (17/08).

Του Φάνη Μακρίδη

Ο Αλέξανδρος Σαουρής βάσει των όσων ανέφερε (16/08) εντός της ημέρας κατά την δικαστική διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, λοχίας της Αστυνομίας κατά την επιχείρηση για σύλληψη του 40χρονου πελάτη του, άσκησε σωματική βία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του συλληφθέντα, αλλά και του 13χρονου γιου της.

Πρόσθεσε πως θα κάνει καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Ο κ. Σαουρής μιλώντας στο ThemaOnline, υποστήριξε πως το εν λόγω μέλος της αστυνομικής δύναμης έπιασε από τον λαιμό την 36χρονη και τον 13χρονο γιο της, ενώ κτύπησε τον ανήλικο σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Εξήγησε ότι το περιστατικό σημειώθηκε κατά την επιχείρηση του ΟΠΕ Λεμεσού για σύλληψη του 40χρονου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη θέση της Αστυνομίας η 36χρονη αντέδρασε κατά την επιχείρηση του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων. Στο δελτίο Τύπου σημειώνεται: «Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στην κατοικία, η 36χρονη φέρεται να επιτέθηκε εναντίον ενός από αυτούς, χτυπώντας τον με τα χέρια στο κεφάλι. Αφού τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη της, για το αυτόφωρο αδίκημα της επίθεσης εναντίον Αστυνομικού, στη συνέχεια εντόπισαν στην κατοικία τον 40χρονο καταζητούμενο. Αυτός συνελήφθη βάσει Δικαστικών ενταλμάτων που είχαν εκδοθεί εναντίον του, σε σχέση με τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών».

Να σημειωθεί ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για προσωποκράτηση οκτώ ημερών σε βάρος του 40χρονου, ενώ κατέληξε στην έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης μιας ημέρας για την 36χρονη σύζυγό του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top