ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη και συγγενικό του πρόσωπο - Στο κελί για τρεις μέρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε κοινοτάρχη και συγγενικό του πρόσωπο - Στο κελί για τρεις μέρες

Υπό 3ήμερη κράτηση τέθηκε την Τρίτη (18/08) ο Πρόεδρος Κοινοτικού Συμβουλίου της Επαρχίας Λεμεσού και συγγενικό του πρόσωπο, για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κτίριο.

 Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δυο υπόπτων, 51 και 53 χρόνων, μετά από καταγγελία που έγινε την Κυριακή από 52χρονο, σύμφωνα με την οποίαν οι δυο φέρεται να διέρρηξαν το υποστατικό του και να απέσπασαν τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα, άγνωστης αξίας.
 
Συνελήφθηκαν την Δευτέρα (17/08) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και την Τρίτη (18/08) οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτησή τους για περίοδο τριών ημερών.
 
Εναντίον των υπόπτων, που δίνουν κάποιους ισχυρισμούς, διερευνάται υπόθεση που αφορά στα αδικήματα της διάρρηξης κτιρίου, της κλοπής και της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE