ΝΕΟΤΕΡΟ από Ελλάδα για Ουάρντα: «Κατέθεσε πρόταση η Ομόνοια»!

ΝΕΟΤΕΡΟ από Ελλάδα για Ουάρντα: «Κατέθεσε πρόταση η Ομόνοια»!

Σύμφωνα με σημερινό (19/08) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, η διοίκηση της Ομόνοιας κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα!

Αναλυτικά:

«Κίνηση για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα έκανε η Ομόνοια αφού η Κυπριακή ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού.

Ο Ουάρντα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα σεζόν και η Ομόνοια έκανε την κίνησή της για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό στην προσπάθεια ενίσχυσης που κάνει με αφορμή την συμμετοχή της στα προκριματικά του Champions League.

Έτσι η κυπριακή ομάδα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αμρ Ουάρντα, με τον Δικέφαλο να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, εκτός Ελλάδος και εφόσον τα βρούνε οι δύο ομάδες σε όλες τις λεπτομέρειες η υπόθεση θα προχωρήσει».

The post ΝΕΟΤΕΡΟ από Ελλάδα για Ουάρντα: «Κατέθεσε πρόταση η Ομόνοια»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

«Με έστησαν στον τοίχο για λόγια που δεν είπα» – Η απάντηση του ιστορικού Μιχαήλ για τον Αυξεντίου

Στο επίκεντρο των έντονων αντιδράσεων που ξέσπασαν τις τελευταίες μέρες γύρω από τις αναφορές του για τον Γρηγόρη Αυξεντίου, βρέθηκε ο δημοσιογράφος και ιστορικός Μιχάλης Μιχαήλ. Με εκτενή δήλωσή του, ο ίδιος απαντά στις κατηγορίες περί «ασέβειας» και «αμαύρωσης της θυσίας» του ήρωα της ΕΟΚΑ, κάνοντας λόγο για σκόπιμες διαστρεβλώσεις και ψευδείς ερμηνείες.

BEST OF TOTHEMAONLINE