ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού μέχρι 16 Σεπτεμβρίου

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού μέχρι 16 Σεπτεμβρίου

Εργασίες διεξάγονται στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, με την Αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, θα διεξάγονται σήμερα οδικά έργα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, που ενδεχομένως να επηρεάσουν την κυκλοφορία.

Οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, θα διεξάγονται από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 7.00 το απόγευμα, για κατασκευή αποχετευτικού όμβριων υδάτων. Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λεμεσό και προς Πάφο. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα διαρκέσουν μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου, 2020. Διεξάγονται μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 7.00μ.μ., από Δευτέρα έως Πέμπτη και μεταξύ των ωρών 7.00π.μ. και 3.00μ.μ., κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
 
Η Αστυνομία Πάφου καλεί τους οδηγούς  οχημάτων που θα διακινούνται στην περιοχή όπου θα διεξάγονται οι εργασίες, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 

Συστήνεται επίσης  ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top