ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tα 1600 διαρκείας και η «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ» του Τσιρείου…

Tα 1600 διαρκείας και η «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ» του Τσιρείου…

Περίπου 1600 κάρτες διαρκείας έχουν διατεθεί μέχρι στιγμής στον Απόλλωνα. Νούμερο το οποίο οι διοικούντες την ομάδα θεωρούν ικανοποιητικό, υπό τις δοσμένες συνθήκες του κορωνοϊού.

Μάλιστα η ενημέρωση που λάβαμε από τα γραφεία της εταιρίας, κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον κι από άλλους οπαδούς για να κλείσουν μόνιμη θέση στη δυτική του Τσιρείου.

Σήμερα το πρωί άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Δόξα. Όπως διευκρινίστηκε, οι πρώτοι 300 που θα «κόψουν» εισιτήρια θα φιλοξενηθούν στην δυτική.

Οι υπόλοιποι αναγκαστικά θα πάνε στην ανατολική, αφού οι υπόλοιπες θέσεις της δυτικής, θα δοθούν στους κατόχους των διαρκείας.

Εδώ και λίγη ώρα, είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες, ότι η επιτροπή ασφάλειας των Σταδίων, έκρινε ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνων το Τσίρειο Στάδιο.

Είναι κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος. Προφανώς η εν λόγω επιτροπή έκανε μερικές παρατηρήσεις στους διαχειριστές του Σταδίου (ΓΣΟ) για κάποια «σημεία».

Αν και εφόσον προβούν στις απαραίτητες ρυθμίσεις, τότε θα του δώσουν και το χαρτί αδειοδότησης για διεξαγωγή αγώνων.

The post Tα 1600 διαρκείας και η «ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ» του Τσιρείου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top