ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε πρόσωπο για την υπόθεση ληστείας εναντίον ντελιβερά - Γνωστός στις αρχές και με ιστορικό στις κεντρικές φυλακές

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χειροπέδες σε πρόσωπο για την υπόθεση ληστείας εναντίον ντελιβερά - Γνωστός στις αρχές και με ιστορικό στις κεντρικές φυλακές

Στη σύλληψη 27χρονου για την υπόθεση ληστείας εναντίον διανομέα φαγητού που σημειώθηκε στις (19/08) στον Στρόβολο, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πρόκειται για πρόσωπο γνωστό στις αρχές αφού απασχόλησε αρκετές φορές στο παρελθόν για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με εκβιασμό, ξυλοδαρμό και ναρκωτικά.

Το εν λόγω πρόσωπο καταζητείτο και στο παρελθόν για διάφορες υποθέσεις, ενώ συχνά μπαινοβγαίνει στις κεντρικές φυλακές.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο περιστατικό, σημειώθηκε στον Στρόβολο το βράδυ της Τετάρτης (19/08).

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος διανομέας φαγητού, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε συγκεκριμένη περιοχή στον Στρόβολο, άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, του έκανε σήμα για να σταματήσει.

Ο 24χρονος όταν μείωσε ταχύτητα, δέχθηκε επίθεση από δεύτερο πρόσωπο, το οποίο ήταν κρυμμένο. Οι δύο δράστες αφού τον ακινητοποίησαν κατάφεραν και του έκλεψαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. 

Στη συνέχεια οι δράστες εγκαταλείψαν τη σκηνή πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στη σύλληψη 27χρονου προχώρησε σήμερα (21/08) η Αστυνομία, σχετικά με τέσσερις υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες στην επαρχία Λευκωσίας. Πρόκειται για διερευνώμενες υποθέσεις ληστείας που διαπράχθηκαν εις βάρος διανομέων φαγητού.

Η πρώτη ληστεία διαπράχθηκε στις 3 Αυγούστου, στην περιοχή Λατσιών, ενώ άλλες δύο ληστείες διαπράχθηκαν στις 8 Αυγούστου, στο Δάλι και στην Αγλαντζιά. Η τέταρτη ληστεία διαπράχθηκε την περασμένη Τετάρτη, 19 Αυγούστου, στην περιοχή Στροβόλου. (Το Αστυνομικό Δελτίο Αρ. 2, ημερομηνίας 20/08/2020, είναι σχετικό).

Στο πλαίσιο διερεύνησης των τεσσάρων υποθέσεων, από το ΤΑΕ Λευκωσίας και τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου Νήσου, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας λίγο πριν τις 1.30 το μεσημέρι της Παρασκευής και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λευκωσίας και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωρίου Νήσου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top