ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαναν σήμα να σταματήσει- Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν κατήγγειλε 24χρονος

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Του έκαναν σήμα να σταματήσει- Του επιτέθηκαν και τον λήστεψαν κατήγγειλε 24χρονος

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης 19/8 διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων Λευκωσίας. 

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 22:30 24χρονος διανομέας φαγητού, κατάγγειλε στην Αστυνομία, ότι ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του σε συγκεκριμένη περιοχή στον Στρόβολο, άγνωστος άνδρας που βρισκόταν στη μέση του δρόμου, του έκανε σήμα για να σταματήσει.

Ο 24χρονος όταν μείωσε ταχύτητα, δέχθηκε επίθεση από δεύτερο πρόσωπο, το οποίο ήταν κρυμμένο. Οι δύο δράστες αφού τον ακινητοποίησαν κατάφεραν και του έκλεψαν το τσαντάκι του, το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια οι δράστες εγκαταλείψαν τη σκηνή πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.