ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεβίλλη και Ίντερ μάχονται για την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ – Πιθανές ενδεκάδες

Σεβίλλη και Ίντερ μάχονται για την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ – Πιθανές ενδεκάδες

Μετά από κάτι παραπάνω από 13 μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησε η προκριματική διαδικασία, το Europa League ολοκληρώνεται απόψε με τον τελικό.

Στην Κολωνία αναμετρώνται απόψε (22:00, COSMOTE Sport 1 -Cytavision Sports 3HD) η Σεβίλλη με την Ίντερ διεκδικώντας το μεγάλο τρόπαιο του θεσμού, που πέρα από το γόητρο θα προσφέρει στο νικητή και έξτρα 4 εκατ. ευρώ (4,5 εκατ. έχουν εξασφαλισμένα φτάνοντας στον τελικό).

Από τη μια οι Ανδαλουσιανοί, που έχουν κάνει δικό τους τον θεσμό, διεκδικούν το έκτο τρόπαιο στην ενδεκαετή ιστορία του Europa League. Από την άλλη οι «νερατζούρι», που θέλουν να βάλουν τέλος στην κυριαρχία των αντιπάλων τους και να πιστοποιήσουν πως επέστρεψαν στην κορυφογραμμή δέκα χρόνια μετά την κατάκτηση του Champions League. Η ομάδα του Μιλάνου έχει κατακτήσει τον θεσμό τρεις φορές, τελευταία το 1998, όταν ακόμη ονομαζόταν Κύπελλο UEFA.

Η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγι όχι απλώς μετά 5/5 σε τελικούς Europa League, με τελευταίο εκείνον του 2016 απέναντι στη Λίβερπουλ, αλλά μετρά και αήττητο 20 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Λούκας Οκάμπος δίνεται αμφίβολος μετά τον τραυματισμό του στον ημιτελικό, αλλά εκτιμάται πως ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός, κορυφαίος παίκτης της ομάδας τη φετινή σεζόν (17 γκολ-5 ασίστ), θα αγωνιστεί κανονικά.

Στον αντίποδα, ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει μόνο στον Αλέξις Σάντσες που τραυματίστηκε στον προημιτελικό. Ο Ιταλός τεχνικός ποντάρει πολύ στην πίεση της ομάδας του, αλλά και στη δράση του διδύμου Λαουτάρο Μαρτίνες-Ρομέλου Λουκάκου, που έχει φτάσει αισίως τα 54 γκολ φέτος.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Σεβίλλη σε 13 αναμετρήσεις με ιταλικές ομάδες έχει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες (13-10 τα γκολ), ενώ η Ίντερ απέναντι σε ισπανικές ομάδες έχει 14 νίκες, 11 ισοπαλίες και 18 ήττες (47-53 τα γκολ).

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μάκελι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Έλληνας Τάσος Σιδηρόπουλος.

Πιθανές συνθέσεις:

Σεβίλλη (Λοπετέγι): Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρεγκιλόν, Μπανέγα, Φερνάντο, Ζορντάν, Σούσο, Εν-Νεσίρι, Οκάμπος.

Ίντερ (Κόντε): Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντ’ Αμπρόζιο, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι, Γιανγκ, Μαρτίνες, Λουκάκου.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Σεβίλλη και Ίντερ μάχονται για την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ – Πιθανές ενδεκάδες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top