ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι γκέλες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, οδηγός για την Ανόρθωση για να μπει με το δεξί – Να τους στείλει όλους στον… «κουβά» ο στόχος του Ερμή!

Οι γκέλες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, οδηγός για την Ανόρθωση για να μπει με το δεξί – Να τους στείλει όλους στον… «κουβά» ο στόχος του Ερμή!

Η Ανόρθωση υποδέχεται τον Ερμή στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” το βράδυ της Κυριακής (19:30) και θέλει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, παίρνοντας το “τρίποντο” και εκκινώντας ιδανικά το νέο ποδοσφαιρικό “μαραθώνιο”.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όπου έκανε… ριστάρτ σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας πρωτάθλημα και κύπελλο, όμως τη φρέναρε ο κορωνοϊός, αφού ως γνωστό, μπήκε λουκέτο σε όλες τις διοργανώσεις και ως εκ τούτου, η επιστροφή στους τίτλους πήρε παράταση για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο.

Όμως, οι βάσεις μπήκαν, ο αναμορφωτής (Τιμούρ Κετσπάγια) παρέμεινε στη θέση του, υπάρχει ένας δυνατός κορμός που ενισχύθηκε και μάλιστα θα γίνει και περαιτέρω “εμβολιασμός” του ρόστερ, δημιουργώντας ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές για τη φετινή περίοδο.

Ο κόουτς της Ανόρθωσης γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, να κάνει μία δυνατή εκκίνηση στο πρωτάθλημα και άρχισε… “φροντιστήριο” στους παίκτες του, μετά και το απρόσμενα αποτέλεσμα στο ΑΠΟΕΛ-Καρμιώτισσα (2-2), προκειμένου να αντιληφθούν άπαντες ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και ούτε παίζουν ποδόσφαιρο τα μπάτζετ και πως για να έρθει η νίκη, θα πρέπει να σεβαστούν τον αντίπαλο, να ιδρώσουν και να αποδείξουν στο χορτάρι την ανωτερότητα τους.

Μάλιστα, η αποψινή γκέλα του Απόλλωνα κόντρα στη Δόξα στο Τσιρειο, αναμένεται να αποτελέσει ένα… δεύτερο “καμπανάκι” αφύπνισης!

Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Βργκοτς ο Γεωργιανός τεχνικός, ενώ έκαναν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την πρεμιέρα οι Λόρια και Χριστοφή.

Από την άλλη, η ομάδα της Αραδίππου θα επιδιώξει να… στείλει στον “κουβά” όλους όσοι ποντάρουν στον “άσσο”, διεκδικώντας βαθμό ή βαθμούς απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μάλιστα στην “καυτή” έδρα της.

Οι “φτεροπόδαροι” οι οποίοι πέρσι… περιπλανήθηκαν στα “αλώνια” της Β΄ κατηγορίας, φέτος έθεσαν ψηλά τον πήχη, έκαναν αρκετές μεταγραφές και για κάποιες από αυτές χρειάστηκε να γίνει οικονομική υπέρβαση από τη διοίκηση και έχουν ως βασικό στόχο να μείνουν μακριά από περιπέτειες.

Ο κόουτς Νίκος Παναγιώτου, ο οποίος θα βρεθεί για μία ακόμη φορά στην προπονητική του καριέρα σε… γνώριμα λημέρια, σε ένα γήπεδο όπου έγραψε ιστορία ως τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, έχει δουλέψει πάρα πολύ με τους παίκτες του στις προπονήσεις, για να παρουσιαστούν έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι μετά την επιστροφή των “φτεροπόδαρων” στη μεγάλη κατηγορία και τους ζήτησε να κοιτάξουν στα… μάτια την “Κυρία”, παίζοντας με πάθος και αυτοπεποίθηση και φυσικά χωρίς φόβο, για να μπορέσουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις θετικό αποτέλεσμα.

Αναμένεται να δώσει βαρύτητα στην ανασταλτική λειτουργία και να προσπαθήσει να “κτυπήσει” κυρίως με αντεπιθέσεις ή από στημένα, ενώ δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να επιφυλάσσει και κάποια έκπληξη στο αγωνιστικό του πλάνο.

19:30 Ανόρθωση Αμμοχώστου – Ερμής Αραδίππου
Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Διαιτητής: Αναστασίου Ιωάννης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Παρατηρητής: Νικολαΐδης Χρίστος

The post Οι γκέλες ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα, οδηγός για την Ανόρθωση για να μπει με το δεξί – Να τους στείλει όλους στον… «κουβά» ο στόχος του Ερμή! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top