ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σερνούν νέο χορό… με φιλοδοξίες και με ζητούμενο το ιδανικό ξεκίνημα

Σερνούν νέο χορό… με φιλοδοξίες και με ζητούμενο το ιδανικό ξεκίνημα

Ολυμπιακός και ΑΕΛ την Κυριακή (23/08) η ώρα 18:00 δίνουν συνέχεια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας για τη σεζόν 2020-2021.

Οι «μαυροπράσινοι» αλλαγμένοι αρκετά σε σχέση με την περασμένη σεζόν.  Αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία, νέα αποκτήματα, ενώ εκκρεμούν και ακόμη μερικές προσθήκες ακόμη να γίνουν.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προχωράνε με τον… μακροβιότερο προπονητή των ομάδων της Α΄κατηγορίας, Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ αν και κρατήθηκε βασικός κορμός του ρόστερ από την περσινή σεζόν, οι νέοι παίκτες που εντάχθηκαν στο δυναμικό της ΑΕΛ αναμένεται να της προσφέρουν περαιτέρω ποιότητα στο παιχνίδι της.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στον νέο μαραθώνιο του πρωταθλήματος έχοντας ως πρώτιστο στόχο να μπορέσει να μαζέψει όσο πιο νωρίς γίνεται βαθμούς που δεν θα τον φέρουν σε θέση για μπελάδες αλλά να μπορέσει να είναι εκεί στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ψάχνοντας το… βήμα για την εξάδα.

Η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα της περασμένης σεζόν και να είναι μέσα στις ομάδες που θα βρίσκονται συνεχώς στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα με στόχο ένα εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη.

Κυριακή, 23 Αυγούστου

18:00 Ολυμπιακός Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού
Στάδιο:  ΜΑΚΑΡΕΙΟ
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

The post Σερνούν νέο χορό… με φιλοδοξίες και με ζητούμενο το ιδανικό ξεκίνημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top