ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κι’άλλη ομάδα στο «κόλπο» για Αλέγκρι

Κι’άλλη ομάδα στο «κόλπο» για Αλέγκρι

Το μέλλον του Τόμας Τούχελ στην Παρί Σεν-Ζερμέν είναι αβέβαιο μετά τον χαμένο τελικό από την Μπάγερν με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι υποψήφιος για αντικαταστάτης του. Τον 53χρονο εξετάζει και η Ίντερ εάν φύγει ο Κόντε.

Η απώλεια του Champions League για την Παρί Σεν-Ζερμέν και ο χαμένος τελικός από την Μπάγερν μπορεί να φέρει αλλαγές στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας. Μία εξ’αυτών είναι ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα ντι Μάρτζο.

Ο αθλητικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του Γερμανού τεχνικού, εν αντιθέσει με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για τον οποίον τρέφει δεδομένη εκτίμηση.

Τον περασμένο Μάιο ο Αλέγκρι είχε δηλώσει ότι θα ήθελε να καθίσει στον πάγκο ιταλικής ομάδας, κάτι που ενδεχομένως να αλλάξει για χάρη της Παρί. Τελευταία του ομάδα ήταν η Γιουβέντους, με την οποία χώρισαν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι του 2019.

Για τον Αλέγκρι ενδιαφέρεται και η Ίντερ, καθώς ο Αντόνιο Κόντε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τους “νερατζούρι”. Τα πάντα στην συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη (25/08), όταν ο Ιταλός τεχνικός θα βρεθεί με τον πρόεδρο της Ίντερ, Ζανγκ.

Πηγή: Sport24.gr

The post Κι’άλλη ομάδα στο «κόλπο» για Αλέγκρι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου του Ιρανού προέδρου - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Δεν φεύγει η σκόνη από την ατμόσφαιρα - Μέχρι πού θα φτάσει ο υδράργυρος σήμερα



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top