ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Γεύμα στο πλαίσιο συμφωνίας με WINMASTERS (Φωτογραφίες)

ΑΠΟΕΛ: Γεύμα στο πλαίσιο συμφωνίας με WINMASTERS (Φωτογραφίες)

H winmasters, η νέα onlinegaming εταιρία, η οποία προσφέρει αθλητικό στοίχημα σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στην Κύπρο, και ο ποδοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ, διοργάνωσαν σήμερα στο νησί, επίσημο δημοσιογραφικό γεύμα, στο πλαίσιο της χορηγικής τους συμφωνίας.

Η winmasters.com αποτελεί επίσημο χορηγό της ομάδας για τη σεζόν 2014-2015.

Στο γεύμα έδωσαν το παρόν παίχτες του ΑΠΟΕΛ, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, εκπρόσωποι της winmasters.com καθώς και εκλεκτοί αθλητικοί δημοσιογράφοι της Κύπρου. Οι δημοσιογράφοι είχαν τη δυνατότητα να  συνομιλήσουν με τους παίχτες και να ανταλλάξουν απόψεις για την πορεία του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους τηςwinmasters.com για τις τοπικές προϊοντικές προσφορές καθώς και για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Πρόδρομος Πετρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Σε μια πραγματικά δύσκολη εποχή σε ότι αφορά στην εξεύρεση χορηγών, η winmasters.com στάθηκε συμπαραστάτης στον ΑΠΟΕΛ σε μια συνεργασία που ξεκίνησε εν μέσω της ποδοσφαιρικής περιόδου μεν, είναι όμως εποικοδομητική, υποσχόμενη και με πολύ μεγάλη δυναμική. Ως εταιρεία ΑΠΟΕΛ, επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά την winmasters.com για αυτή την συνεργασία της οποίας τα οφέλη είμαστε βέβαιοι ότι καρπώνονται και οι δύο πλευρές. Αισιοδοξώ ότι τώρα που η συνεργασία έχει ήδη διανύσει τα πρώτα σταθερά της βήματα, θα έχει και συνέχεια. Μια συνέχεια που θα είναι όσο πιο μακρόχρονη γίνεται».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας της winmasters, Σοφία Βλάσση σχολίασε: 

«Πριν λίγο καιρό ανακοινώσαμε την έναρξη της επίσημης χορηγικής συμφωνίας της winmasters.com με τον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ για τη σεζόν 2014-2015. Στο πλαίσιο αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας μας, σήμερα διοργανώνουμε μαζί με την ομάδα ένα γεύμα προς τιμήν των αθλητικών δημοσιογράφων της Κύπρου. Στόχος μας είναι να ακολουθήσουν άμεσα και άλλες αντίστοιχες ενέργειες που ενισχύουν το πνεύμα του αθλητισμού. Αξίζει να επισημάνω ότι η winmasters.com βελτιώνει διαρκώς τόσο την πλατφόρμα της όσο και την προϊοντική της προσφορά για τους Κύπριους παίχτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους παίχτες και τη Διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για την άριστη συνεργασία μας και να  τους ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπαθειά τους για την κατάκτηση  πρωταθλήματος και κυπέλλου. Τέλος ευχαριστώ θερμά όλους του δημοσιογράφους που μας τίμησαν σήμερα ιδιαίτερα με την παρουσία τους! ».

Σχετικά με τη winmasters:

winmastersαποτελεί ένα διεθνές εμπορικό σήμα το οποίο δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις ανάγκες των χρηστών, προσφέροντας μια πελατοκεντρική και χρηστική πλατφόρμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε από μια ομάδα ατόμων που διαθέτουν μεγάλη γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του onlinegaming, παρέχοντας στους χρήστες της τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες.

Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη προσφορά όλων των παγκόσμιων αθλητικών γεγονότων, προσαρμοσμένα στις τοπικές ανάγκες. Η winmastersδραστηριοποιείται σε 7 διαφορετικές χώρες προσαρμόζοντας  την πλατφόρμα της για τις συγκεκριμένες ανάγκες της κάθε χώρας ξεχωριστά,  ώστε να βελτιστοποιήσει την εμπειρία του κάθε χρήστη, από όπου και αν βρίσκεται.

Στη winmasters, η ασφάλεια και το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελούν βασική προτεραιότητα και κύριες αρχές της εταιρείας μας. H διαφάνεια, η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια αποτελούν βασικές εταιρικές αξίες και σημαντικά θεμέλια της φιλοσοφίας της εταιρείας.

Η winmasters έχει δαπανήσει πολλούς πόρους και χρησιμοποιεί εργαλεία υψηλής τεχνολογίας, προκειμένου να διασφαλίσει στους χρήστες την πιο ασφαλή διαδικτυακή ψυχαγωγία.

"Στόχος μας είναι να  εξασφαλίσουμε στους χρήστες μας πάντα μία ασφαλή, διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία!"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top