ΚΥΠΡΟΣ

Απόλλωνας: Η ρεαλιστική προσέγγιση…

Απόλλωνας: Η ρεαλιστική προσέγγιση…

Η ομάδα του Απόλλωνα βρίσκεται δύο βαθμούς μακριά από την κορυφή, με πέντε αγώνες να απομένουν.

Δεδομένου του ότι υπάρχει και ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ (στη Λεμεσό), ο Απόλλωνας αν πετύχει πέντε νίκες θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στην ομάδα του θέλουν πολύ, ο κόσμος το δείχνει ακόμη περισσότερο και τίποτα δεν έχει χαθεί. Για να έρθει ωστόσο αυτός ο τίτλος, όλοι στον Απόλλωνα θα πρέπει να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο παιχνίδι τους. Χρειάζεται πάθος και αποφασιστικότητα, αλλά και να δώσουν όλοι το 100% των δυνατοτήτων τους.

Στην ομάδα είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά μετά την ήττα με την Ομόνοια και ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ερμή. Είναι αλήθεια πως η ομάδα χρειάζεται μια πειστική εμφάνιση, πρώτα για τους βαθμούς και παράλληλα για να τονωθεί η ψυχολογία όλων στον Απόλλωνα. Στην ομάδα κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι και κάθε νίκη, είναι ακόμη ένα βήμα. Απομένουν πέντε «τελικοί» και ο στόχος είναι το απόλυτο.

Ο Τον Κάανεν θα έχει αυξημένες επιλογές, σε σχέση με το ματς απέναντι στην Ομόνοια στην Λευκωσία, αφού Μερκής, Χαμντανί, Σανγκόι και Παπουλής επιστρέφουν, όπως και οι Γκουγιόν και Στυλιανού. Εκτός θα είναι οι Ρομπέρ, Βασιλείου και Αντράντε, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Αγγελή.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

ΓΓ του ΑΚΕΛ για Εκλογές: «Μπορώ με βεβαιότητα να σας πω ότι είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα»

Με έκκληση «στις χιλιάδες ψηφοφόρους της Αριστεράς, αλλά και σε κάθε προοδευτικό πολίτη που θέλει αλλαγή πορείας» να συνταχθούν με το ΑΚΕΛ, δύναμη διεκδίκησης στην Κύπρο και την Ευρώπη και «να κάνουμε τη διαφορά για να αλλάξουμε τα πράγματα» ο ΓΓ του κόμματος στην κεντρική παγκύπρια προεκλογική συγκέντρωση δήλωσε ότι για το ΑΚΕΛ η θέση της Κύπρου στην ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. «Αλλά οφείλουμε να απαντήσουμε στο καίριο ερώτημα: Ποια Ευρώπη θέλουμε;».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top