ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Τι είπε ο 25χρονος στον Δήμαρχο - 'Ενημερώθηκα από την Αστυνομία ότι πέθανε ο πατέρας μου...'

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Τι είπε ο 25χρονος στον Δήμαρχο - 'Ενημερώθηκα από την Αστυνομία ότι πέθανε ο πατέρας μου...'

Συγκλονισμό προκαλούν οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση φόνου στα Λεύκαρα, όπου ο 64χρονος, Φρέντερικ Γεώργιο Κλίφορν, μαχαιρώθηκε από τον 25χρονο γιο του.

Όπως ανέφερε στο ThemaOnline, ο Δήμαρχος των Λευκάρων, Σοφοκλής Σοφοκλέους, πρόκειται για μια οικογένεια που αντιμετώπιζε προβλήματα, ωστόσο ουδέποτε έδειξε σημάδια ότι επρόκειτο να φτάσει μέχρι την δολοφονία.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφοκλέους, ο 25χρονος δράστης επικοινώνησε με τον ίδιο στις 21:26 το βράδυ της Κυριακής (24/08) και του ανέφερε ότι 'δεν είμαι πολλά καλά'. Όταν ο Δήμαρχος ρώτησε τον λόγο, ο 25χρονος απάντησε ότι 'ενημερώθηκα από την Αστυνομία ότι πέθανε ο πατέρας μου'.  Ο κ. Σοφοκλέους ρώτησε για τα αίτια του θανάτου του 64χρονου, με τον 25χρονο να απαντά 'δεν ξέρω, θα δείξει η νεκροψία'.

Όπως τόνισε ο κ. Σοφοκλέους, ο 25χρονος δεν του έδειξε κανένα σημάδι για το τι είχε πράξει, αφού ήταν πολύ ήρεμος στο τηλέφωνο.

Το χρονικό του εγκλήματος:

Θυμίζουμε ότι ο 64χρονος βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας την Κυριακή (23/08), σε λυόμενο υποστατικό όπου διέμενε, σε προχωρημένη σήψη. 

Στα μέλη της Δύναμης ηγέρθησαν υποψίες επειδή υπήρχαν ορισμένα σημάδια στο σώμα του νεκρού με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθοδόξου Ορθοδόξου.

Οι τρεις Ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και ηγέρθησαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, οπότε έκριναν αναγκαίο όπως γίνει άμεσα η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 64χρονου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Αμέσως άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ο γιος του 64χρονου, ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι στις τέσσερις τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου, σκότωσε προμελετημένα τον πατέρα του με μαχαίρι λόγω οικογενειακών διαφορών.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος διέμενε μόνος του τα τελευταία επτά χρόνια στο λυόμενο της ορεινής περιοχής Λευκάρων, επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους ανακριτές ο 25χρονος, οι διαφορές της οικογένειας είχαν να κάνουν με την κηδεμονία της 15χρονης κόρης της οικογένειας, η οποία βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Γραφείο Ευημερίας.

Πέραν τούτου, ο 25χρονος υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που άφησε το μαχαίρι, το οποίο βρίσκεται κοντά στη σκηνή, ενώ η Αστυνομία θα προχωρήσει στις απαραίτητες εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος δράστης, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/08), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

Άντρος Ιωάννου

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top