ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

KATEXOMENA: Απίστευτα αρρωστημένη πράξη από 57χρονο - Περνούσε το μόριο του σε κλουβί σκύλου...

KATEXOMENA: Απίστευτα αρρωστημένη πράξη από 57χρονο - Περνούσε το μόριο του σε κλουβί σκύλου...

Μια υπόθεση που συγκλονίζει ήρθε στο φως της δημοσιότητας στα κατεχόμενα, αφού 57χρονος κατηγορείται ότι πραγματοποιούσε ανήθικες σεξουαλικές πράξεις σε βάρος σκύλου ράτσας λαμπταντόρ, αλλά και σε άλλα ζώα.

Όπως αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η 'Kibris', το περιστατικό σημειώθηκε στην Κερύνεια, όταν κάτοικοι κατήγγειλαν στην λεγόμενη 'Αστυνομία', περίεργες συμπεριφορές από το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, πρόκειται για τον Αχμέτ Γκιλ, ο οποίος φέρεται να είχε ανήθικες σεξουαλικές πράξεις με σκύλο ράτσας Λαμπραντόρ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της 'Αστυνομίας', στις 24/08, ο ίδιος περνούσε τα γεννητικά του όργανα στο κλουβί του σκύλου που βρισκόταν κάτω από μια πολυκατοικία, προβαίνοντας με αυτό τον τρόπο σε ανήθικες πράξεις.

Την ίδια στιγμή, ο 'αστυνομικός' που έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε ότι οι κάμερες από το σημείο, έχουν καταγράψει τις πράξεις του Αχμέτ με τον συγκεκριμένο σκύλο.

Πέραν τούτου, ο συγκεκριμένος 'αστυνομικός' ανέφερε ότι λήφθησαν καταθέσεις από πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή, ενώ σημείωσε ότι στο παρελθόν είχε λάβει καταγγελίες για τον 57χρονο, ότι τριγυρνούσε γυμνός στο σπίτι με σκοπό να τον βλέπουν οι άνθρωποι έξω.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ύποπτος οδηγήθηκε στο 'Δικαστήριο' όπου εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης του. Ο ίδιος δήλωσε ότι μετανιώνει για τις πράξεις του, ενώ το 'Δικαστήριο' διέταξε την εξέταση του 57χρονου από γιατρό.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top