ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 25χρονος - Είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του

ΦΟΝΙΚΟ - ΛΕΥΚΑΡΑ: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 25χρονος - Είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την υπόθεση την φόνου εκ προμελέτης του Φρέντερικ Γεώργιου Κλίφορν, 64 ετών από τα Λεύκαρα, η οποία διαπράχθηκε στις 9 Αυγούστου και για την οποία τελεί υπό οκταήμερη κράτηση ο 25χρονος γιος του από την Δευτέρα (24/08).

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 25χρονος εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και είχε πλήρη συναίσθηση των πράξεων του την στιγμή της δολοφονίας.

Πέραν τούτου, η Αστυνομία αναμένεται να εξετάσει καθ' υπόδειξη του 25χρονου την διαδρομή που ακολούθησε ο ίδιος τόσο πριν, όσο και μετά την διάπραξη του εγκλήματος.

Ταυτόχρονα, αναμένεται να εξεταστούν τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής έτσι ώστε να διαφανούν οι κινήσεις του 25χρονου.

Το χρονικό του εγκλήματος:

Θυμίζουμε ότι ο 64χρονος βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας την Κυριακή (23/08), σε λυόμενο υποστατικό όπου διέμενε, σε προχωρημένη σήψη. 

Στα μέλη της Δύναμης ηγέρθησαν υποψίες επειδή υπήρχαν ορισμένα σημάδια στο σώμα του νεκρού με αποτέλεσμα να κληθούν στην περιοχή οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους και Ορθοδόξου Ορθοδόξου.

Οι τρεις Ιατροδικαστές διενήργησαν αυτοψία στη σκηνή και ηγέρθησαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, οπότε έκριναν αναγκαίο όπως γίνει άμεσα η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 64χρονου.

Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος έφερε πέντε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη του.

Αμέσως άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις της Αστυνομίας στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος.

Ο γιος του 64χρονου, ηλικίας 25 ετών που διαμένει στα Πάνω Λεύκαρα, επιβεβαίωσε ότι στις τέσσερις τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου, σκότωσε προμελετημένα τον πατέρα του με μαχαίρι λόγω οικογενειακών διαφορών.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος διέμενε μόνος του τα τελευταία επτά χρόνια στο λυόμενο της ορεινής περιοχής Λευκάρων, επειδή είχε διαφορές με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους ανακριτές ο 25χρονος, οι διαφορές της οικογένειας είχαν να κάνουν με την κηδεμονία της 15χρονης κόρης της οικογένειας, η οποία βρίσκεται υπό την επίβλεψη του Γραφείο Ευημερίας.

Πέραν τούτου, ο 25χρονος υπέδειξε στους ανακριτές το σημείο που άφησε το μαχαίρι, το οποίο βρίσκεται κοντά στη σκηνή, ενώ η Αστυνομία θα προχωρήσει στις απαραίτητες εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος δράστης, οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (24/08), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας όπου εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης του.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top