ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το… ‘ψυχρό’ ΦΑΞ που έστειλε ο Μέσι για το «αντίο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το… ‘ψυχρό’ ΦΑΞ που έστειλε ο Μέσι για το «αντίο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Tyc Sports», το οποίο αποκάλυψε το αίτημα αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, δημοσίευσε το burofax που έστειλε ο Αργεντινός σούπερ σταρ στους Μπλαουγκράνα.

Επειδή τα… γραπτά μένουν, το αργεντίνικο τηλεοπτικό δίκτυο «Tyc Sports», το οποίο αποκάλυψε την βόμβα αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα μέσω burofax (αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), δημοσίευσε το συγκεκριμένο έγγραφο που έστειλε ο Αργεντινός στην διοίκηση των Μπλαουγκράνα και, προσωπικά, στον πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Μέσω αυτής της επιστολής εγώ, Λιονέλ Αντρές Μέσι Κουτσιτίνι, με ταυτότητα (σ.σ. έχει σβηστεί ο αριθμός για προφανείς λόγους) ζητώ όπως προχωρήσει η λύση του συμβολαίου εργασιακών υπηρεσιών που κατέχω αυτή την στιγμή στον διακεκριμένο σύλλογό σας, στηριζόμενος στην ρήτρα υπ’ αριθμόν 24 που μου επιτρέπει αυτή την δυνατότητα.

Ευχαριστώ για όλες τις ευκαιρίες προσωπικής προόδου και επαγγελματικής προετοιμασίας που μου προσφέρατε στην διάρκεια του εργασιακού χρόνου. Μαθήματα που μου επέτρεψαν να εδραιώσω το τεχνικό και ανθρώπινο προφίλ μου. Αλλά προσωπικοί λόγοι μου (σ.σ. έχει σβηστεί μια λέξη) αυτή την δύσκολη απόφαση που ελπίζω να ληφθεί με τον καλύτερο τρόπο από την διεύθυνση αυτού του συλλόγου».

gazzetta.gr

The post Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το… ‘ψυχρό’ ΦΑΞ που έστειλε ο Μέσι για το «αντίο» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

Ετοιμαστείτε για βροχές: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι την Παρασκευή

Συνελήφθη ο «Νo1 διακινητής» παράτυπων μεταναστών στην Ευρώπη

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top