ΕΛΛΑΔΑ

Στο Final Four η Ρεάλ Μαδρίτης

Στο Final Four η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξασφάλισε μια θέση στο Final Four που διεξάγεται στο «σπίτι» της, καθώς έδειξε χαρακτήρα στον τέταρτο προημιτελικό απέναντι στην Εφές (63-76) κι έκανε το 3-1 στη σειρά. Αντίπαλός της στον ημιτελικό η Φενέρ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ήταν ο κορυφαίος της Ρεάλ με 17 πόντους και τρία μεγάλα τρίποντα στην τελευταία περίοδο, ενώ ο Γιάννης Μπουρούσης δεν αγωνίστηκε καθόλου. Από πλευράς Εφές, ο Κρστιτς πέτυχε 16 πόντους, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε για 13 λεπτά κι είχε 3 ριμπάουντ κι 1 λάθος. 

Η Εφές ξεκίνησε δυνατά, επιδιώκοντας την ισοφάριση στη σειρά, και προηγήθηκε με 8-2 στο τρίτο λεπτό και 12-7 στο 5'. Η Ρεάλ αντέδρασε και προσπέρασε με 12-13, αλλά ακολούθησε ένα σερί 7-0 που ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Ερτέλ κι έφερε την ομάδα του Ίβκοβιτς μπροστά (19-13, στο 9'). Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 21-18.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν ανάλογο ξεκίνημα και στη δεύτερη περίοδο (26-18 στο 12'), αλλά γρήγορα οι παίκτες του Λάσο μείωσαν σε 26-24. Ένα καλάθι και φάουλ από τον Ματσιούλις έφερε ξανά τη Ρεάλ στον πόντο (32-31) στο 17', αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η Εφές είχε αποκτήσει ξανά προβάδισμα έξι πόντων (39-33) με πρωταγωνιστή τον Κρστιτς.

Οι Ισπανοί μπήκαν αλλαγμένοι στο δεύτερο μέρος και με σερί 0-9 προηγήθηκαν με 39-42 στο 23'. Ο Τζάνινγκ ισοοφάρισε με τρίποντο, αλλά η Ρεάλ πήρε προβάδισμα επτά πόντων για πρώτη φορά (42-49) πριν οι Τούρκοι μειώσουν σε 47-49 με πέντε πόντους του Μπιέλιτσα. Το 49-51 ήταν το σκορ, με το οποίο μπήκαν οι ομάδες στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Με πέντε συνεχόμενους πόντους του Κάρολ κι ένα σουτ του Σέρχι Ροντρίγκεθ διαμορφώθηκε το 49-58. Με δυο βολές κι ένα καλάθι ο Κρστιτς «έσπασε» το σερί της Ρεάλ και μείωσε σε 53-58. Η Εφές μείωσε ακόμη πιο πολύ ξανά με τον Κρστιτς (57-58), αλλά ένα μεγάλο σουτ του Ρούντι κι ένα τρίποντο του Ροντρίγκεθ «έγραψε» το 57-63. Ο Ρέγες αύξησε κι άλλο τη διαφορά (57-65, στο 36'). Η Εφές πλησίαζε, αλλά ένα σουτ του Γιούλ διαμόρφωσε το 61-67 τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Λάσμε μείωσε σε 63-68, αλλά ένα σπουδαίο τρίποντο του Ρούντι ανέβασε τη διαφορά στους οκτώ (63-71) κι ένα ακόμη «έγραψε» το 63-74. Τελικά η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με σκορ 63-76. 

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 39-33, 49-51, 63-76

Πηγή: sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top