Θα «ΚΑΟΥΝ» αν υποτιμήσουν – ΣΕΝΑΡΙΟ για σχήμα 3-5-2

Θα «ΚΑΟΥΝ» αν υποτιμήσουν – ΣΕΝΑΡΙΟ για σχήμα 3-5-2

Με τα μάτια δεκατέσσερα ο Απόλλωνας θα προσπαθήσει σήμερα να «τσεκάρει» το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Ληγκ. Φιλοξενεί την Σαμπουρτάλο Γεωργίας στο ΓΣΠ και επειδή είναι μόνο ένας αγώνας, οι κυανόλευκοι δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Αναφέρθηκε σ’ αυτό ο Σωφρόνης Αυγουστή, στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, λέγοντας ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, επειδή είναι μονός ο αγώνας». Επιπρόσθετα τόνισε, ότι «μπορεί να μην είμαστε εκατό τοις εκατό έτοιμοι, αλλά τούτο δεν σημαίνει, ότι δεν είμαστε έτοιμοι να περάσουμε στον επόμενο γύρο».

Εκτός πλάνων οι τραυματίες Ζοάο Πέδρο και Γιώργος Βασιλείου. Έχουν πιθανότητες να είναι στη 18άδα οι Αγκίρε, Μπένσοπ.

Απόντος του Ζοάο Πέδρο, υπάρχει πιθανότητα να κατεβάσει σχήμα με τρεις στόπερ. Θα είναι οι Ρομπέρζ, Γιούστε και Σάλαι.

Στη δεξιά πλευρά θα είναι ο Γιαννιώτας και στην αριστερή ο Αγκίρε ή ο Γιάννης Πίττας (αν δεν είναι πλήρως έτοιμος ο Αργεντινός).

Οι τρεις τους κέντρου θα είναι οι Σακέτι, Ντένιτς και Ματέι. Μπροστά το Γαλλικό δίδυμο Νταμπό και Ντιγκινί.

The post Θα «ΚΑΟΥΝ» αν υποτιμήσουν – ΣΕΝΑΡΙΟ για σχήμα 3-5-2 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE