ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ: Ναυαγοσώστες ακολούθησαν νεαρό που κρατούσε όπλο - Το πρόταξε σε λουόμενους και περαστικούς

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΣΥΜΠΛΟΚΗ: Ναυαγοσώστες ακολούθησαν νεαρό που κρατούσε όπλο - Το πρόταξε σε λουόμενους και περαστικούς

Ανακοίνωση εξέδωσε το βράδυ της Παρασκευής (28/08), η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, στον απόηχο της άγριας συμπλοκής που σημειώθηκε στην οδό Ανεξαρτησίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, γύρω στις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής (28/08), ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν νεαρό αλλοδαπό άντρα να περνάει από μπροστά τους κρατώντας όπλο.

Πέραν τούτου, η Ναυαγοσωστική Μονάδα Λεμεσού, σημειώνει ότι εν λόγω άνδρας, πρόταξε το όπλο σε λουόμενους και κόσμο που περπατούσε στο πεζοδρόμιο, ενώ ναυαγοσώστες κατέβηκαν από τον πύργο και ακολούθησαν τον νεαρό σε απόσταση ασφαλείας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Σήμερα (28/08) γύρω στις 5 το απόγευμα ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 0 (έναντι Δημοσίου Κήπου) αντιλήφθηκαν νεαρό αλλοδαπό άντρα να περνά από μπροστά τους κρατώντας όπλο, όταν του φώναξαν αυτός γύρισε το όπλο προς τα πάνω τους σημαδεύοντας τον ένα από αυτούς και ακολούθως με γοργό βήμα συνέχισε την πορεία του προς τον εναέριο .

Οι ναυαγοσώστες βλέποντας ότι υπήρχε κίνδυνος τόσο για τους λουόμενους όσο και για τον κόσμο που περπατούσε στον πεζόδρομο αφού ειδοποίησαν την αστυνομία και το διπλανό πόστο κατέβηκαν από τον πύργο και τον ακολούθησαν σε απόσταση ασφαλείας .

Μόλις κατέβηκαν από τον πύργο είδαν μια ομάδα περίπου πέντε ατόμων να τον ακολουθεί. Ο αλλοδαπός προχώρησε μεχρι την αποβάθρα του εναερίου και ακολούθως πέρασε απέναντι όπου διέφυγε ,ενδιάμεσα είχε προτάξει το όπλο και σε λουόμενους και σε κόσμο που περπατούσε στον πεζόδρομο.

Παρόλο που σαν μονάδα δεν δίνουμε συγχαρητήρια ατομικά αυτή την φορά θα δώσουμε τα μπράβο μας στους ναυαγοσώστες του ΛΕΜ 0 και του ΛΕΜ 14 και θα αναφερθούμε ονομαστικά στον Νίκο Φυλακτού στον Πανίκο Χριστοδούλου και τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους οι οποίοι ήταν εκεί ακολούθησαν τον ύποπτο με κύριο μέλημα τους να μην πάθει κανένας πολίτης οτιδήποτε βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια τους την ζωή .

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top