ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ - ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: Έσπαγαν τις πόρτες και 'έγδυναν' βενζινάδικα - Συνελήφθη αφού τον πρόδωσε το διπλοκάμπινο που οδηγούσε

ΠΑΦΟΣ - ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ: Έσπαγαν τις πόρτες και 'έγδυναν' βενζινάδικα - Συνελήφθη αφού τον πρόδωσε το διπλοκάμπινο που οδηγούσε

Τρεις διαρρήξεις πρατηρίων στην Πάφο που έγιναν όλες με πανομοιότυπο τρόπο διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 30χρονου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες χρησιμοποιούσαν κλοπιμαίο όχημα για να σπάσουν τις πόρτες των πρατηρίων. 

Ακολούθως ένας εκ των δύο δραστών εισερχόταν στα πρατήρια και αποσπούσε χρηματικά ποσά. Συγκεκριμένα, απέσπασε το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ από το ένα πρατήριο καυσίμων στην Λεωφόρο Μεσόγης, το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ από το πρατήριο στην Λεωφόρο Μακαρίου στην Χλώρακα, ενώ από το πρατήριο στην Λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων δεν απέσπασαν οτιδήποτε.

Χθες εντοπίστηκε 30χρονος που διαμένει στην Πάφο να οδηγεί το συγκεκριμένο διπλακάμπινο όχημα που χρησιμοποιήθηκε στις διαρρήξεις των πρατηρίων.

Κατόπιν τούτου συνελήφθη και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τρεις διαρρήξεις και κλοπές, χρήσης προσωπίδας κατά την διάρκεια της νύχτας αφού ήταν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, κλοπής διπλοκάμπινου οχήματος που όπως διαφάνηκε κλάπηκε από περιοχή της Γεροσκήπου προχθές, μαχαιροφορίας καθώς και τροχαία αδικήματα που σχετίζονται με την οδήγηση του διπλοκάμπινου χωρίς άδεια οδήγησης και χωρίς ασφάλεια. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Εξάλλου υπό κράτηση τέθηκε 34χρονος για κατοχή μεγάλου αριθμού διαρρηκτικών  εργαλείων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε έρευνα που διεξήχθη χτες στις 18:30 το απόγευμα, σε σπίτι 34χρονου που βρίσκεται στην Πάφο κατά την διάρκεια της έρευνας ανευρέθηκαν στην κατοχή του δεκαεπτά διαρρηκτικά εργαλεία τα οποία πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκαν σε κλοπές και διαρρήξεις.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου όπου ερωτηθείς δεν παρείχε οποιαδήποτε εύλογη δικαιολογία για την κατοχή των αντικειμένων αυτών και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top