ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Παρατείνονται τα κυβερνητικά σχέδια στήριξης - Ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς

ΚΥΠΡΟΣ: Παρατείνονται τα κυβερνητικά σχέδια στήριξης - Ανακοινώσεις από τους αρμόδιους υπουργούς

Την παράταση των κυβερνητικών πακέτων στήριξης επιχειρήσεων αναμένεται να ανακοινώσουν οι αρμόδιοι υπουργοί την Πέμπτη (03/09).

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης και η υπουργός Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, αναμένεται να ανακοινώσουν την παράταση των κυβερνητικών πακέτων στήριξης, σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο ΥΠΟΙΚ (13:00).

Εξάλλου, η Υπουργός Εργασίας πραγματοποίησε συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους (συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις), όπου συζητήθηκε η κατάσταση ως έχει αυτή την στιγμή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η στήριξη αναμένεται να γίνει πιο στοχευμένα και συγκεκριμένα σε τουριστικές επιχειρήσεις και παρεμφερείς με τον τουρισμό εταιρείες, αλλά και σε επιχειρήσεις που λόγω των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, δεν έχουν την δυνατότητα να δουλέψουν κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα υφιστάμενα πακέτα στήριξης, έχουν λήξει στις 31 Αυγούστου, με εξαίρεση το Σχέδιο για ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top