ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ: 16 πολίτες 'πιάστηκαν' χωρίς μάσκα και θα το πληρώσουν ακριβά

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΙΑΤΑΓΜΑ:  16 πολίτες 'πιάστηκαν' χωρίς μάσκα και θα το πληρώσουν ακριβά

Σε συνολικά 738 ελέγχους υποστατικών παγκύπρια προέβη το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για τήρηση των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

 
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, από τις 6 π.μ. χθες Πέμπτη μέχρι και τις 6 π.μ. της Παρασκευής 4/9, μέλη της Δύναμης προέβησαν συνολικά σε 1 καταγγελία υποστατικού και 16 καταγγελίες πολιτών, με την πλειοψηφία των καταγγελιών να αφορά τη μη χρήση μάσκας.
 
 Από τους 738 ελέγχους οι 14 αφορούσαν ελέγχους της Λιμενικής.
 
Πιο αναλυτικά, στην επαρχία Λευκωσίας διενεργήθηκαν 98 έλεγχοι και προέκυψαν 5 καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λεμεσού έγιναν 150 έλεγχοι με 5  καταγγελίες πολιτών και καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Λάρνακας έγιναν 206 έλεγχοι και προέκυψαν 2 καταγγελίες πολιτών, χωρίς να προκύψει καμία καταγγελία υποστατικού, στην επαρχία Πάφου διενεργήθηκαν 108 έλεγχοι και έγιναν 1 καταγγελία υποστατικού και 2 πολιτών, στην Αμμόχωστο έγιναν 114 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία για υποστατικά και τέλος, στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 48 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψε 1 καταγγελία πολίτη και καμία καταγγελία για υποστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE