Φόντεν και Γκρίνγουντ έφεραν κορίτσια στο ξενοδοχείο και κόπηκαν από την αποστολή της Αγγλίας

Φόντεν και Γκρίνγουντ έφεραν κορίτσια στο ξενοδοχείο και κόπηκαν από την αποστολή της Αγγλίας

Ακόμα ένα εξωαγωνιστικό ταλαιπωρεί την εθνική Αγγλίας, καθώς Φόντεν και Γκρίνγουντ θέλησαν να… γιορτάσουν το ντεμπούτο τους με την ομάδα κόντρα στην Ισλανδία

Μετά την ιστορία με τον Χάρι Μαγκουάιρ, η εθνική Αγγλίας ταλαιπωρείται από ακόμα ένα εξωαγωνιστικό περιστατικό, που βάζει… φωτιά στο εσωτερικό της.

Πρωταγωνιστές είναι οι δύο πιτσιρικάδες της ομάδας, Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, που κόντρα στην Ισλανδία έκαναν το ντεμπούτο τους με την εθνική. Οι εν λόγω μετά τη νίκη της Αγγλίας θέλησαν να το… γιορτάσουν και για αυτό τον λόγο έφεραν κορίτσια στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή.

Με αυτή την κίνησή τους παραβίασαν το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό και φυσικά τον εσωτερικό κανονισμό. Για αυτόν τον λόγο, οι δύο παίκτες δεν πρόκειται να ακολουθήσουν την ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στη Δανία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φιλ Φόντεν, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 20 ετών έχει έναν γιο μόλις δύο ετών, ενώ ο Μέισον Γκρίνγουντ χώρισε τον Μάιο από τη σύντροφό του, που είναι μοντέλο.

 

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Φόντεν και Γκρίνγουντ έφεραν κορίτσια στο ξενοδοχείο και κόπηκαν από την αποστολή της Αγγλίας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Άπαντες παρόντες στον Λευκό Οίκο - Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι - Τραμπ

  Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE