Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν τα χρήματα που τους είχαν δοθεί για να ανακαινίσουν το σπίτι τους

Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν τα χρήματα που τους είχαν δοθεί για να ανακαινίσουν το σπίτι τους

O πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψαν τα 2,4 εκατομμύρια λίρες που είχαν χρησιμοποιήσει για να ανακαινίσουν ένα σπίτι στην έκταση του Κάστρου του Γουίνδσορ, αφού υπέγραψαν συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix για την παραγωγή τηλεοπτικών προγραμμάτων.


Το Φρόγκμορ έγινε πέρσι η επίσημη κατοικία του ζεύγους. Oμως, αφού ανακοίνωσαν τον Ιανουάριο ότι θα επιδιώξουν μια επαγγελματική καριέρα εκτός της βασιλικής οικογένειας, ο Χάρι και η Μέγκαν γνωστοποίησαν ότι θα επιστρέψουν τα χρήματα που έλαβαν ως επιχορήγηση για την ανακαίνιση του σπιτιού τους.

Εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι ο Δούκας του Σάσεξ, δηλαδή ο Χάρι, κατέθεσε το ποσό στο ταμείο της Βασιλικής Επιχορήγησης. Τα χρήματα αυτά "καλύπτουν πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης στο Φρόγκμορ , μια ιδιοκτησία της Βασίλισσας (Ελισάβετ) το οποίο θα παραμείνει κατοικία του Δούκα και της οικογένειάς του στο Ηνωμένο Βασίλειο", πρόσθεσε.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE