Δώδεκα θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία

Δώδεκα θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία

Το τελευταίο 24ωρο στην Ιταλία 1.108 άνθρωποι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και δώδεκα ασθενείς έχασαν την ζωή τους. Χθες είχαν διαγνωσθεί 1.297 κρούσματα και καταγράφηκαν επτά θάνατοι.


Από την αρχή της επιδημίας, οι νεκροί στην Ιταλία είναι 35.553. Συνολικά, 142 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας, δηλαδή οκτώ ασθενείς περισσότεροι σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα.

Σε κατ` οίκον περιορισμό είναι 31.132 άνθρωποι και 1.719 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομεία της χώρας. Σε σύνολο 21 περιφερειών, μόνο η μικρή περιοχή Βάλε Ντ` Αόστα, στα σύνορα με την Γαλλία, δεν κατέγραψε σήμερα νέα κρούσματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE