ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χριστοδούλου: «Να μην σχολιάσω γιατί είμαι αυστηρός και παρεξηγούμαι…» – Τι είπε για γήπεδο, Σαντίκ, πρωτάθλημα

Χριστοδούλου: «Να μην σχολιάσω γιατί είμαι αυστηρός και παρεξηγούμαι…» – Τι είπε για γήπεδο, Σαντίκ, πρωτάθλημα

Ο πρόεδρος της Δόξας Κατωκοπιάς, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το γήπεδο: «Φαίνεται ότι γεφύρι της Άρτας τελικά θα χτιστεί. Επιτέλους υπογράψαμε και θα αρχίσουν τα έργα τη Δευτέρα. Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα, αλλά και για τα άλλα άτομα στη Δόξα. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρόεδρο του ΚΟΑ. Θα είναι ένα στολίδι. Θα είναι ένα γήπεδο 4.500 θεατών».

Θα βοηθήσει και την ομάδα αγωνιστικά: «Η μόνη ομάδα που είναι ορφανή είναι η Δόξα που παίζει μόνιμα εκτός. Ελπίζω να ξυπνήσουμε μνήμες. Πιστεύουμε και ονειρευόμαστε ότι θα είναι κοντά μας ο κόσμος. Η Δόξα είναι συμπαθητική ομάδα και στο συμβούλιο δεν είναι μόνο Κατωκοπίτες».

Για το χρονοδιάγραμμα:
 «Η αποπεράτωση θα γίνει σε 12-17 μήνες. Θα ανακαινισθεί και το οίκημα του σωματείου. Ελπίζουμε ότι το συντομότερο δυνατό, θα τελειώσουν τα έργα. Θα κάνουμε ένα πραγματικό στολίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα:
 «Την περσινή χρονιά ένιωθα ότι έκανα ένα δυνατό σύνολο. Στην πορεία, δεν μας βγήκε ο επιθετικός. Είχαμε πολλές κακοτυχίες. Φέτος, έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ, ένα πολύ καλό και δουλευταρά προπονητή τον κ. Σακκά, ο οποίος είναι ο πρώτος προπονητής που με κάνει να νιώθω καλά, μετά τον Χατζηλούκα».

Για τον Σαντίκ:
 «Ο Σαντίκ όπου πάει και νιώθει καλά, θα κάνει τη διαφορά. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Στη Δόξα νιώθει ότι είμαστε η οικογένεια του. Δεν είναι ένας συνηθισμένος παίκτης. Είναι μέλος του συμβουλίου. Είναι ο αρχηγός και θα βοηθήσει τα μέγιστα τη Δόξα».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό:
 «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Έχουμε ψυχολογία και θα πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για την Εθνική:
 «Προτιμώ να μην σχολιάσω γιατί είμαι αυστηρός και παρεξηγούμαι».

Για τους νεαρούς:
 «Έγιναν ξαφνικά της μόδας οι Κύπριοι και οι νεαροί Κύπριοι. Αρεσκόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν 15-20 λεπτά. Ας περιμένουμε και οι καλοί θα δικαιωθούν».

Για τα θέματα με τον κορωνοϊό και τις ιδιαιτερότητες:
 «Είναι ένα πρωτάθλημα με πάρα πολλές ιδιαιτερότητες. Κάποιες μεγάλες ομάδες έχουν χάσει βαθμούς. Οι ομάδες δεν είναι έτοιμες».

The post Χριστοδούλου: «Να μην σχολιάσω γιατί είμαι αυστηρός και παρεξηγούμαι…» – Τι είπε για γήπεδο, Σαντίκ, πρωτάθλημα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top