Οι παίκτες που φέρνει Κύπρο για τη «ΜΑΧΗ» με την Ομόνοια ο Στάνκοβιτς

Οι παίκτες που φέρνει Κύπρο για τη «ΜΑΧΗ» με την Ομόνοια ο Στάνκοβιτς

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη (16/09) στο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ανακοίνωσε την Ευρωπαϊκή της λίστα για το παιχνίδι κόντρα στο τριφύλλι.

Οι επιλογές του Σέρβου: 

Τερματοφύλακες: Πόποβιτς Τσόπιτς, Μπόρχαν

Αμυντικοί: Γκάγιτς, Πάνκοφ, Μιλούνοβιτς, Ρόντις, Εράκοβιτς, Γκόμπελιτς

Μέσοι: Ίβαντσιτς, Κάνγκα, Κατάι, Πέτροβιτς, Σίμιτς, Νίκολιτς, Γκάβριτς, Γιοβάνοβιτς, Μπεν, Σανόγκο, Ραντούλοβιτς, Σπιριντόνοβιτς

Επιθετικοί: Φαλτσινέλι, Τομανέ, Βουκάνοβιτς, Μποάτσι

The post Οι παίκτες που φέρνει Κύπρο για τη «ΜΑΧΗ» με την Ομόνοια ο Στάνκοβιτς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Η λύση περνά μέσα από τη γνώση της ιστορίας μας, όχι από την αυτοκατάργηση»

Η βιωσιμότητα οποιασδήποτε λύσης του Κυπριακού περνά μέσα από τη σωστή γνώση της ιστορίας μας, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 Κυριάκου Μάτση, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE