LIFESTYLE

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Ανατροπή στο ξεκίνημα της νέας σεζόν – Τι έδειξαν να πρώτα ραβασάκια της Nielsen – ΠΙΝΑΚΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ – ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Ανατροπή στο ξεκίνημα της νέας σεζόν – Τι έδειξαν να πρώτα ραβασάκια της Nielsen – ΠΙΝΑΚΕΣ

Ανατροπή από την πρώτη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2020-2021 είχαμε στα ραβασάκια τις Nielsen για την εβδομάδα 07-13 Σεπτεμβρίου.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Συγκεκριμένα πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι βρέθηκε ο ΑΝΤ1 με ποσοστό της τάξεως του 13,4%, στην δεύτερη θέση ο Alpha Κύπρου με 11,3% τηλεθέαση ακολουθεί το Sigma με 10.09% και με μικρή ανάσα διαφοράς το Omega με ποσοστό που αγγίζει το 10.6%, τέλος το ΡΙΚ1 με ποσοστό της τάξεως του 6.6%.

Πρώτο πρόγραμμα της εβδομάδες στους πίνακες τηλεθέασης ήταν η ταινία του ‘Βουράτε Γειτόνοι’ που προβλήθηκε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή καταγράφοντας ποσοστό 25.8% το βράδυ της Δευτέρας 07/09. Το Sigma ανέβασε στροφές μετά την κακή τηλεοπτική χρόνια που μας πέρασε και με την πρεμιέρα του ‘The Voice’ την Κυριακή 13/09, που κατέγραψε μέσο όρο 30.6%, ενώ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σημειώνουν και τα επεισόδια του ‘Big Brother’ παρόλο που στην Κύπρο τα βλέπουμε μια μέρα μετά την προβολή τους στην Ελλάδα.

Με τον νέο κύκλο του ‘Εσύ στον κόσμο σου’, την κωμωδία ‘Πέτα την φριτέζα’ αλλά και με την δραματική σειρά εποχής ‘Άγριες Μέλισσες’ ο ΑΝΤ1 κατάφερε να σκαρφαλώσει στην πρώτη θέση.

Πολύ καλή φάνηκε η κίνηση του Alpha Κύπρου να εντάξει το τηλεπαιχνίδι ‘The Chase’ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος καθώς η πρεμιέρα που προβλήθηκε την Κυριακή 13/09, βρέθηκε στην δεύτερη θέση των Top 25 προγραμμάτων της εβδομάδας καταγράφοντας,μέσο όρο 24.5%, ενώ συμπαθητικά πήγε και το πρώτο επεισόδιο του reality αγάπης ‘Bachelor’ καταγράφοντας ποσοστό της τάξεως του 18.9%.

Μουδιασμένο ξεκίνησε το Omega στην έναρξη της σεζόν καθώς το GNTM δεν έφερε στο κανάλι τα αναμενόμενα ποσοστά που κατέγραφε πέρυσι, με το reality μοντέλων να παίρνει την 12η και την 16η θέση στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφοντας ποσοστά 16.2% και 14.8% αντιστοίχως, όσο για την επιστροφή του Fars Attack, η πρεμιέρα βρέθηκε στην 19η θέση του πίνακα με ποσοστό που άγγιξε το 13.8%.

Δείτε τους πίνακες με τις 25 καλύτερες εκπομπές της εβδομάδας:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Καιρός: Θα «πνιγούμε» από τη σκόνη - Πότε αναμένεται να βρέξει - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top